aboutus

WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD

WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Διανομέας-χονδρεμπόρου
Εξαγωγέας
Πωλητής
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: Wuxi Sylaith
Αριθμός Υπαλλήλων: 1200~1300
Ετήσιες πωλήσεις: 180 Million-250 Million
Ιδρύθηκε Έτος: 2010
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Ειδική Co. χάλυβα Sylaith Wuxi, ΕΠΕ

 

 

Η ειδική Co. χάλυβα Sylaith Wuxi, ΕΠΕ έχει 20.000 τετραγωνικά μέτρα της εσωτερικής αποθήκευσης, περισσότεροι από 20.000 τόνοι του καταλόγου σημείων. τα πρότυπα προϊόντων σημείων περιλαμβάνουν τα ευρωπαϊκά τυποποιημένα, αμερικανικά τυποποιημένα, βρετανικά τυποποιημένα, αυστραλιανά τυποποιημένα, γερμανικά τυποποιημένα, ρωσικά τυποποιημένα, ιαπωνικά τυποποιημένα, εθνικά πρότυπα και ούτω καθεξής.

 

Από την καθιέρωσή του, ειδική Co. χάλυβα Wuxi Sylaith, το ΕΠΕ έχει αποκτήσει την πλούσια εμπειρία στους σωλήνες, τις συναρμολογήσεις, τις φλάντζες, τις βαλβίδες, το δομικό χάλυβα, τις σπείρες και τα πιάτα μετά από είκοσι έτη. Και η επιχείρησή μας έχει επεκτείνει τον τομέα δραστηριοτήτων της και έχει εισαγάγει στο εμπόριο και τον ανεφοδιασμό των σωληνοειδών & πλατέων προϊόντων σε Duxplex και το έξοχο ντούμπλεξ, ανοξείδωτο, χάλυβας κραμάτων βάσεων νικελίου, χάλυβας κραμάτων χρώμιο-Mo, χάλυβας κραμάτων νικελίου χαλκού, χάλυβας άνθρακα για τους φημισμένους πελάτες μας παγκοσμίως. Τα προϊόντα καλύπτουν την εφαρμοσμένη μηχανική δομών χάλυβα, την εφαρμοσμένη μηχανική πυρηνικής ενέργειας, την ωκεάνια εφαρμοσμένη μηχανική, την κατασκευή και την εφαρμοσμένη μηχανική γεφυρών, την παραγωγή μηχανημάτων κατασκευής και εξοπλισμού, τη μεταλλουργική παραγωγή εξοπλισμού και άλλους τομείς.

 

Η ειδική Co. χάλυβα Sylaith Wuxi, ΕΠΕ εμμένει στη στρατηγική διανομής των πολλαπλάσιων ποικιλιών, του άμεσου ανεφοδιασμού και ο πλησιέστερα του ταιριάσματος. Στο μέλλον η επιχείρηση, τόσο πάντα εμμένοντας στο «πελάτη όπως ο Βούδας, είναι υπερήφανος της υπηρεσίας» επιχειρησιακή φιλοσοφία, εμμένει «δημιουργεί, win-win» πνεύμα της επιχείρησης, εμμονή στη «πρώτης τάξεως υπηρεσία, πρώτης τάξεως προϊόντα, μια περιεκτική κατασκευή η ανταγωνιστικότητα πυρήνων της επιχείρησης, για να παρέχει τις πολυτιμότερες υπηρεσίες βιομηχανίας, είναι δεσμευμένος να γίνει καλύτερη επιχείρηση πωλήσεων χάλυβα λύσης της Κίνας.

 

 

Κίνα WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

 

 

Ιστορία

 

Η επιχείρησή μας βρέθηκε το 2010. Το Δεκέμβριο του 2014, οργάνωση η αποθήκη εμπορευμάτων wuxi και εισαγμένος τη λειτουργία ομάδων.

 

Τα περισσότερα από τα προϊόντα μας είναι γιατί όντας στο εξωτερικό και τώρα είμαστε ένα από το μεγαλύτερο εργοστάσιο προϊόντων σωλήνων χάλυβα.

 

Από το 2010, η επιχείρηση συγκεντρώνεται στην Ε&Α, την επεξεργασία, την πώληση και την υπηρεσία των προϊόντων σωλήνων κορυφαίας ποιότητας (σωλήνας, σπείρα, φραγμός, συναρμολόγηση, νέο ηλεκτρονικό υλικό, βιομηχανική εγκατάσταση και κ.λπ.).

 

Τα πλεονεκτήματά μας

 

Μεγάλη κλίμακα παραγωγής: σαν έναν από τους κατασκευαστές και τους εξαγωγείς σωλήνων παγκόσμιου μεγαλύτερους χάλυβα, η μαζική παραγωγή 20.000 τόνων των προϊόντων σωλήνων χάλυβα το μήνα, εξάγει 8.000 τόνους των προϊόντων σωλήνων χάλυβα.


Μεγάλη έκταση των προϊόντων: Έχουμε ένα ευρύ φάσμα των προϊόντων που καλύπτουν σχεδόν όλες τα πρότυπα και τις προδιαγραφές στην αγορά. Προσφέρουμε επίσης μια συνήθεια ταξινομώντας την υπηρεσία.


Πλούσια εμπειρία: για 12 έτη, είμαστε δεσμευμένοι στην ανάπτυξη και την παραγωγή του σωλήνα ανοξείδωτου, του σωλήνα χάλυβα άνθρακα, του γαλβανισμένου σωλήνα, του σωλήνα χαλκού και άλλων προϊόντων σωλήνων υψηλών σημείων.

 

Παρέχουμε πάντα την αποδοτική και αξιόπιστη υπηρεσία στους πελάτες μας.

 

Υπηρεσία μεταπωλήσεων: Έχουμε μια πεπειραμένη ομάδα πωλήσεων, ικανή να απαντήσει αποτελεσματικά στις ερωτήσεις των πελατών.

 

Ελπίζουμε ειλικρινά να συνεργαστούμε με το μας για να δημιουργήσουμε τα θαυμάσια μέλλοντά μας.

 

Κίνα WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Υπηρεσία

 

Η βεβαίωση της ποιότητας, εκτιμώντας τη φήμη, τηρώντας τη σύμβαση και βελτιστοποιώντας την υπηρεσία, την ακεραιότητα, τον επαγγελματία, την αποδοτικότητα και μέσω της υπηρεσίας είναι η αρχή μας.

 

Από την καθιέρωσή της, η επιχείρηση έχει παράσχει υψηλό - ποιοτική υπηρεσία για σχεδόν τους πελάτες δέκα χιλιάδων από το σπίτι και στο εξωτερικό.

 

Η ειδική Co. χάλυβα Sylaith Wuxi, ΕΠΕ είναι δεσμευμένη στην ύπαρξη σημαντικός προμηθευτής των ποιοτικών ειδών σωλήνα χάλυβα άνθρακα. σωλήνας ανοξείδωτου, κοίλο scetion, πολυάριθμοι τύποι εξοπλισμών σωληνώσεων συμπεριλαμβανομένης της κάμψης, της ΚΑΠ, της σύζευξης, του αγκώνα, του μειωτή, του τέλους στελεχών, του γράμματος Τ, Olet, της ένωσης, του στολίσματος, κ.λπ.

 

Τα προϊόντα από την ΕΙΔΙΚΉ Co. ΧΆΛΥΒΑ WUXI SYLAITH, ΕΠΕ παρέχονται σύμφωνα με τα κατάλληλα διεθνή πρότυπα καθώς επίσης και τις προδιαγραφές πελατών σε μια μεγάλη ποικιλία των βαθμών και των διαστάσεων χάλυβα.

 

Σαν πεπειραμένο προμηθευτή σωλήνων μετάλλων, ειδικευμένο στους σωλήνες τιτανίου, οι σωλήνες αργιλίου, οι σωλήνες ανοξείδωτου, και μπορούν επίσης να παρέχουν ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής για το εργοστάσιο. Κάποιος είναι δεσμευμένος στην παραγωγή του άνευ ραφής σωλήνα τιτανίου GR1 GR2 GR9, ειδικά στην παραγωγή του τιτανίου GR9 ο άνευ ραφής σωλήνας έχει το πλεονέκτημα του χρόνου τιμών και παράδοσης. Κάποιος είναι δεσμευμένος στην παραγωγή 6000 σειρών και ο σωλήνας αργιλίου 7000 σειρών, ειδικά στην παραγωγή 7001, 7005, σωλήνας πόλων σκηνών αργιλίου 7075 και σωλήνας βελών έχει πολλά πλεονεκτήματα. Κάποιος είναι δεσμευμένος στην παραγωγή του χωρίς συγκόλληση και ενωμένου στενά σωλήνα ανοξείδωτου, ειδικά στα ofvarious είδη παραγωγής ιατρικού τριχοειδής σωλήνας ανοξείδωτου.

 

Η ειδική Co. χάλυβα Sylaith Wuxi, ΕΠΕ έχει τρεις μονάδες παραγωγής: Μύλοι χυτηρίων, κυλίσματος και εξώθησης. Ο μόνιμος χάλυβας που κατασκευάζει τη Co., ΕΠΕ λειτουργεί κάτω από την ακριβή ποιότητα, τα περιβαλλοντικά, καθώς επίσης και συστήματα διαχείρισης υγειών και ασφαλειών, σύμφωνα με τα πρότυπα του ISO 9001, του ISO 14001 και OHSAS 18001.

Η ομάδα μας

Υπάρχουν διάφορα τμήματα όπως τα τμήματα πωλήσεων, τμήματα τεχνολογίας, τμήματα παραγωγής, διοικητικά τμήματα, τμήμα ποιοτικού ελέγχου, τμήμα κ.λπ. χρηματοδότησης.

 

Όλα τα προαναφερθε'ντα τμήματα είναι μολυβδούχα από το γενικό διευθυντή.

 

Κίνα WUXI SYLAITH SPECIAL STEEL CO.,LTD Εταιρικό Προφίλ 0

Στοιχεία επικοινωνίας